Greek Tourism Awards

Greek Tourism Awards

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι το Sali Boutique Hotel κατέκτησε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Extended Stay Experience” στα Greek Tourism Awards 2024. Αυτή η βράβευση αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών μας να προσφέρουμε εξαιρετικές εμπειρίες φιλοξενίας μακράς διαμονής, δημιουργώντας μοναδικές συνθήκες διαμονής που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επισκεπτών μας.

Τα Tourism Awards, τα πρώτα και μεγαλύτερα βραβεία του ελληνικού τουρισμού, επιβραβεύουν την καινοτομία και την αριστεία στον τομέα της φιλοξενίας, του ταξιδιού και της αναψυχής. Η διάκρισή μας αυτή ενισχύει τη δέσμευσή μας στη βιωσιμότητα και την ελληνική φιλοξενία, με στόχο να προσφέρουμε εμπειρίες που αναδεικνύουν τον ελληνικό τουρισμό.

Το Sali boutique hotel διακρίνεται ανάμεσα στούς κορυφαίους για τις υπηρεσίες και τις εμπειρίες που προσφέρει μοιράζοντας απλόχερα στους φιλοξενούμενους του την αληθινή του αγάπη για την αυθεντική ελληνική φιλοξενία.

θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας φωτογραφικό υλικό απο τις στιγμές αυτές μαζί σας και να σας ευχαριστήσουμε απο καρδιάς όλους εσας που νιώθετε την αγάπη και το πάθος μας, δημιουργόντας εμπειρίες, φτιάχνοντας στιγμές και υλοποιώντας εμπνευσμένες ιδέες.

Σας ευχαριστουμε πολύ!!!!